Vivild Fliser – vivildfliser.dk

Webside med tilhørende grafik. Websiden er udarbejdet efter kundens ønsker i forhold til farveskala og opbygning. Den er udviklet i asp.NET, CSS og MySQL. Den vedligeholdes gennem et bagvedliggende selvkodet CMS-system. Derved kan ejeren selv ændre tekst, forny billeder mv. uden at skulle kende til kode eller kunne lave for meget galt.

Temaet skulle være roligt og professionelt, men samtidig frisk og moderne. Det er et gammelt familiefirma, og det måtte hjemmesiden gerne vise. Hjemmesiden er minimalistisk og overskuelig. Hjemmesiden er ikke opdateret til at være responsiv.

CBJ Media Solutions - Referencer - Vivild Fliser

VIVILD FLISER ~ http://www.vivildfliser.dk

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *