Grafisk design til dit behov

CBJ Media løser alle former for opgaver, også indenfor grafisk design,  du har behov for. Det er løsninger, tilpasset den enkelte kunde, ud fra behov, ønsker og hvad der fungerer. Uanset om det er skabelse af noget helt nyt, redesign af noget eksisterende, eller noget helt tredje. Vi løser det gennem samarbejde, kommunikation og føling med trends.

Hvad kan det være?

Grafisk design er mange ting. Det er alt lige fra grafikken på en hjemmeside, et reklamebanner eller logo, til visitkort, tryksager eller en komplet visuel identitet. Grafikken og den visuelle identitet udtrykker hvem du er. Hvad står du for, hvad kommer du med og hvad vil du? Alt sammen kombineret med dine værdier og kompetencer, noget der gør dig til dig. Det bør udtrykkes med unik grafik. Det kan skabe merværdi, genkendelse og interesse.

Betyder det virkelig så meget?

Ja! Faktisk mere end meget.

  • Er du nogensinde gået ind på en hjemmeside hvor den neongrønne farve har skåret dig i øjnene, eller den polkaprikkede baggrund tog al fokus fra indholdet? -kommer du tilbage til den hjemmeside? Nej.
  • Er du nogensinde gået ind på en hjemmeside, klikket videre og har glemt hvordan den første hjemmeside så ud? Uden at kunne huske logoet? -bliver det en fremtidig samarbejdspartner? Næppe.
  • Har du nogensinde oplevet en hjemmeside der symboliserede noget helt andet end de beskrev, deres værdier var? F.eks. konservativt og diskret design, men en virksomhed der slog sig som moderne og hip? -det holder jo ikke.
Grafisk design med mening - CBJ Media

Hvad skal du gøre?

Det er meget simpelt. Du skal faktisk bare kontakte os og forklare, hvad du har brug for hjælp til. Din hjemmeside og grafiske virkemidler skal stemme overens med dig, dit firma og dine værdier. De skal skabe værdi for dig, og derfor skal de også fungere. Vi lægger strategien og skaber udførslen – du skal faktisk bare finde ud af hvem du er, hvad du vil have og starte et samarbejde med os.