Hjemmeside - design, udvikling, vedligehold

For mange, er en hjemmeside en stor udfordring. For os er det en leg. En leg vi elsker og nyder at tumle med. Fra opstarten hvor krav, ønsker og behov skal klarlægges, til arbejdet og slutresultatet. Det er vores passion og vores hobby, så lad os hjælpe dig.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Vil du gerne være synlig? Selvfølgelig vil du det – og så er SEO noget, du ikke kommer udenom. SEO er et vigtigt begreb når det kommer til synlighed online. Basalt set, er det en proces og værktøjer, der får dig til at poppe op i søgeresultaterne. Jo bedre SEO, jo højere oppe vil du rangere, helt uden at betale for det. Vi har specialiseret os indenfor dette område, og hjælper derfor gerne med at få sparket noget ordentligt SEO igang på din hjemmeside.

Responsiv hjemmeside

For en professionel virksomhed, er det must-have at hjemmesiden er responsiv. Mange mennesker, browser via telefonen, og hvis hjemmesiden ikke tilpasser sig og ser godt ud på sådan en… Så går kunden videre til den næste, mobilvenlige hjemmeside. Samtidig kræver Google at hjemmesiden er mobilvenlig, hvis den skal ligge højt i resultaterne. Der er med andre ord, absolut ingen grund til at tænke “min hjemmeside behøver ikke være responsiv”.
Alle websider vi udvikler, er responsive. Det gør dem fleksible og tidssvarende. Det gør dem samtidig effektive og konverteringsvenlige. Alt sammen ord, der lyder sødt i ørerne på dig som professionel.

CBJ Media ~Hjemmeside

Brugervenlighed i WordPress

Vi leverer hjemmesider efter dine ønsker og behov. Dette kombineret med vores visioner om brugervenlighed giver gode resultater. Vi har fokus på hvad der virker og er intuitivt, ligesom vi ved hvad der absolut ikke virker. Vi tester, ændrer og perfektionerer til der er tilfredshed over hele linjen.
Vi arbejder i det mest bruge CMS system – WordPress – hvilket garanterer brugervenlige hjemmesider, både for kunde og ejer. Det er let, ligetil og strømlinet.