CBJ Media Solutions er din partner indenfor media

Vi har speciale indenfor web- og grafisk design samt kommunikation on- og offline. Vi udfører enhver form for media opgave, og vi gør det i samarbejde med dig. Vi udarbejder alt lige fra logo, visitkort og webdesign til din kommunikative strategi internt og på de sociale medier. Samt naturligvis alt derimellem. Kort sagt; har du en opgave, står vi klar til at tage en uforpligtende snak om den, og løse den til din fulde tilfredshed.

Vores værdier

Vi ønsker at være din naturlige partner indenfor al media. Vi står for god kvalitet, høj service og ikke mindst brugervenlighed. Det skal være nemt, ligetil og tilfredsstillende at være partner med os. Kort sagt, er du i gode hænder, når du kontakter os.
Du kan kontakte os ved at ringe på +45 22 43 78 57 eller maile på cbjwebdesign@gmail.com

Hvem står bag CBJ Media Solutions

Bagved sidder 2 unge kvinder, som varetager alle opgaver. Vi er stiftere og de daglige arbejdere bag. Vi er et velfungerende team, der supplerer hinanden, så får du udført en opgave hos os, vil du givetvis stifte bekendtskab med os begge. Begge er uddannede web-integratorer samt multimediedesignere med stor passion indenfor webdesign, grafik og kommunikation online og offline. Vi er nye i felten, men kommer derfor også med de nye tendenser, friske øjne og mod til at udfordre fortidens gængse metoder.

Kontakt os ~ Christina Jensen ~ CBJ Media Solutions

Christina Jensen

Kontakt os ~ Benedikte Jensen ~ CBJ Media Solutions

Benedikte Jensen

Kontakt os ~ CBJ Media Solutions