Tekstforfatning - fordi vi elsker at skrive!

Vi elsker at skrive. Vi skriver meget, og vi skriver effektivt. Grammatik, ordleg og sjov med udtryk er noget af det, der hører til vores passion og interesse. Det er ikke alle, der har det som os – og derfor vil vi gerne hjælpe dig. Vores hjerter brænder for det skrevne ord, kommunikationen gennem skrift og alt det, der kan udtrykkes ved hjælpe af bogstaver, ord og sætninger.

Er tekstforfatning nødvendigt?

Når du gerne vil ud med et budskab, nå nogle mennesker eller måske endda sælge et produkt, nytter det ikke hvis budskabet ikke fanges. Læseren skal forstå og fanges. Som afsender har du mulighed for at opnå dette via billeder og tekst. Mulighederne skal udnyttes på bedst mulig vis. Budskaber kan drukne i hverdagssnak og floskler. Overlad ansvaret til os, og lad os sammen kréere gode, brugbare tekster der fanger og sælger.

Relevant og skarpt

Vi tager altid udgangspunkt i dig og dine behov, når vi skal forfatte tekster. Det er nødvendigt altid at have målgruppen og publikummet for øje, ellers kan teksterne være nok så fine, men ramme fuldstændig ved siden af. Vi skriver til du er tilfreds.

Tekstforfatning, SEO - CBJ Media

Redigering, korrektur og SEO

Ud over tekstforfatning, tilbyder vi også at redigere, opsætte og læse korrektur på tekster. Vi hjælper dig med at give godt, brugbart og unikt. Ved hjælp af vores kompetencer indenfor SEO (Søgemaskineoptimering) kan vi desuden hjælpe dig med at skyde opaf i søgemaskinens resultater. Det er jo det, vi alle gerne vil – findes hurtigt på Google.
Kontakt os gerne, hvis du har noget, du skal have skrevet, redigeret eller læst korrektur på.